Obecnie do pracy w punkcie gastronomicznym typu BISTRO, zlokalizowanym w Klinice, poszukujemy osoby na stanowisko:
PRACOWNIK PUNKTU GASTRONOMICZNEGO
(praca w godzinach 08.00 – 16.00)
Zakres obowiązków
- Obsługa bistro, funkcjonującego od poniedziałku do piątku w godzinach od 08.00 do 16.00;
- Przygotowywanie potraw słodkich i słonych typu: ciasta, desery, bułki, sałatki, zupy, napoje zimne i gorące; przygotowywanie potraw według istniejących receptur oraz tworzenie nowych;
- Obsługa Klientów Bistro;
- Zamawianie towaru, przyjęcie go i rozliczenie;
- Obsługa programu kasowego.
Wymagania
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku: przy obsłudze punktu gastronomicznego lub jako kucharz,
kucharz-kelner. - Umiejętność samodzielnego przygotowywania potraw i przekąsek słonych i słodkich;
- Znajomość procedur HACCP, obowiązujących w gastronomii;
- Bardzo dobra organizacja pracy oraz inicjatywa w działaniu;
- Komunikatywność, samodzielność, wysoka kultura osobista;
- Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych;
- Prawo jazdy kat. B.
Oferujemy
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę;
- Stałe godziny pracy (od poniedziałku do piątku od 08.00 do 16.00);
- Pracę w nowocześnie wyposażonym bistro;
- Samodzielne stanowisko oraz możliwość rozwijania umiejętności;
- Przyjazne środowisko pracy.